tua

Ua fa'ateleina le mana'omia e tagata fa'atau

O le paʻu maamora ua faʻateleina le manaʻomia e tagata faʻatau, O le faʻaaogaina autu o le maamora e aofia ai:

Toe fa'aleleia ma'a: I le fa'aiila ma le fa'ama'i tioata o le maamora po'o le SLATE fa'aoga, o le pa'u maamora e maua ai le iila sili, manino ma le mafiafia.O lo'o i ai le anti-fouling, anti-slip functions, ma le lelei o le ofuina ma le fa'amalama.

Togafiti i luga o le tioata: I luga o le maamora o le toefaafouga maa poʻo ua tatalaina le tausiga, faʻaaoga se tioata tioata ma masini mamafa faʻatasi ai ma se paʻepaʻe poʻo se paʻu solofanua, faʻaopoopo se aofaiga talafeagai o lenei oloa ma se vai itiiti lava mo le olo. .Fa'ai'u, fa'aaoga le vulu u'amea 1# e fa'aauau ai le olo ma fa'ila seia o'o ina iila le maamora.

Puipuiga o le siosiomaga: O le faʻaaogaina o le maamora paʻu mo togafitiga tioata tioata o le a le maua ai ni maosiosia i luga o le maa e mafua mai i le fulufulu uʻamea, o le a le faʻaleagaina ai le maʻa pe tuʻu ai le ele samasama, ma o le maa e susulu pei o le vai, matua faʻapipiʻi.E le gata i lea, o loʻo i ai foi le aʻafiaga o le puipuia o le palapala mai le ulu atu i totonu o le pito i totonu o le maa, faʻaleleia le faʻaofuofu ma le faʻafefe.

Fa'aoga: O le pa'u tioata maamora ma le vai i totonu o se pa'u, fa'apipi'i i luga o le fala fa'alila mumu.Fa'asusu le fola i le taimi o le fa'aogaina o le solo.A iai se tioata pupula i luga o le maa, faʻaaoga le masini suction vai e faʻamama ai le paʻu o le eleele, o le vaega o loʻo totoe e solo i se mop, ma faʻamago le vai.Mulimuli ane, solo le fola mama atoa ma mago i se pa'epa'e pa'epa'e po'o se ie mago.

O isi faʻaoga: O le vaega autu o le paʻu maamora o le CaCO3, lea e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se mea e maua mai i le toe faʻaleleia o le paʻu, faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o le eleele faʻamaʻi, ma e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se sima coagulant.

40-80mesh oneone pa'epa'e

 


Taimi meli: Apr-23-2024